Sangoma je vodeći proizvođač hardverskih i softverskih komponenti koje omogućavaju ili poboljšavaju IP komunikacione sisteme i za telekom i za aplikacije za prijenos podataka.Velika, srednja i mala preduzeća, davaoci usluga i drugi u više od 150 zemalja oslanjaju se na Sangoma tehnologiju kao dio njihove kritične infrastrukture za poslovne aktivnosti.

Kroz svoju globalnu mrežu distributera, Sangoma donosi industriji najbolje konstruisane, najkvalitetnije proizvode, od kojih neki prvi nose doživotnu garanciju u industriji. Sangoma najnovije inovacije i proširen asortiman uključuju tehnologiju i uređaje, kao što su Session border controllers (SBC), paket Microsoft Skype za Business-certificirane proizvode (uključujući vodeću Express za Lync / Express za Skype za poslovne) VoIP gateway, call tapping, call centar softver, i signaling gateways for enterprise, SMB, Carrier, i OEM aplikacije. Sangoma nastavlja da investira i vodi na tržištu u VoIP-u-PSTN interface ploča. Od 1. januara 2015. godine, Sangomina ponuda sada uključuje IP-PBX zasnovan na FreePBX, SIP kanalima, i faks-over-IP uslugama.

Uz certifikate i mrežu partnera za distribuciju širom svijeta – Afrika, Azija, Europa, Australija i obje Sjeverna i Južna Amerika – Sangoma donosi inovacije, skalabilnost i veću gustinu rješenja na globalnom tržištu telekomunikacija. Osim toga, Sangoma je prepoznat kao lider u kvaliteti proizvoda, a mnoge kartice su pokrivene doživotnom garancijom.

Sangoma predstavio nove IP telefone dizajnirane zaFreePBX i PBXact

Sangoma Technologies Corporation (TSXV: STC), vodeći pružatelj hardverskih i softverskih komponenti koje pružaju ili poboljšavaju IP komunikacijske sisteme i za glasovni i za podatkovni prenos, danas je najavio pokretanje nove porodice IP telefona. Dizajnirani su [...]