Motorola Solutions povezuje ljude kroz tehnologiju. Službe javne sigurnosti i komercijalni klijenti širom svijeta koriste inovacije iz Motorola Solutions kada žele kvalitetno povezane timovi koji imaju informacije koje su im potrebne tokom obavljanja radnih aktivnosti, te u trenucima koji od najvećeg značaja za njih.

Naši klijenti se oslanjaju na nas za stručnost, usluga i rješenja koje pružamo, uzdajući u naše dugogodišnje iskustvo u kreiranju izuma i inovacija. Kroz partnerstvo s kupcima i posmatrajući kako naši proizvodi mogu pomoći u njihovim specifičnim industrijama, mi smo u stanju da poboljšamo iskustvo naših kupaca svakodnevno.

Motorola Solutions – Industrijski lider

Motorola Solutions služi više od 100.000 klijenata iz službi javne sigurnosti i komercijalnih klijenata u više od 100 zemalja. Naša široka paleta proizvoda ima alate potrebne da se obavi posao u svakoj oblasti.

Naš fokus su naši klijenti

Radom sa našom zajednicom globalnih partnera, Motorola Solutions dostiže veliku bazu klijenata, od malih biznisa pa do Fortune 500 kompanija. Naš fokus je na razvoju integriranih end-to-end rješenja koji pružaju jasan povrat investicije, i koji će osnažiti pojedince kroz korištenje naših proizvoda.

Motorola Partner Conference 2015

Na konferenciji je predstavljena Motorola VISION 20:20 - vizija budućnosti PMR/PAMR svijeta. Uz osvrt na nove proizvode, poput tržišno jedinstvenog rješenja WAVE, predstavljene su također novosti u ponudi Motorola TETRA segmenta kao i Mototrbo DMR [...]