Icom Inc. je tvrtka smještena u Osaki, Japan, te je renomirani proizvođač raznih komunikacijskih proizvoda. ICOM od osnivanja 1954. godine, ima dugu povijest kao pouzdani proizvođači kopnenih pokretnih i mobilnih radijskih postaja, amaterskih, zrakoplovnih i brodskih primopredajnika i navigacijskih proizvoda.

ICOM kvaliteta i pouzdanost
S preko 50 godina inženjeringa i proizvodnje, izvrsnost je dio svakog ICOM proizvoda. Koristeći najmoderniju opremu, ICOM proizvodi prolaze rigorozne tvorničke testove kao i testove za zaštitu okoliša (SAD–ov vojni standard 810).

Japanska kvaliteta
ICOM je rijedak primjer proizvođača elektronike koji unatoč nižim troškovima proizvodnje nije preselio pogone u druge zemlje, već je zadržao 100% svoje proizvodnje u Japanu. Pogon Wakayama Icom ima napredan proizvodni sustav za proizvodnju malih količina multi-modela bežičnih komunikacijskih proizvoda.

ICOM – svjetski brand
Icom je danas priznat kao pouzdani 2-smjerni radio sustav i poznat je brand širom svijeta. Naše proizvode koriste brojne profesionalne organizacije širom svijeta, poput Ministarstva obrane SAD-a koje je izabralo Icom kao prvu japanska tvrtka za opskrbu komunikacijskih proizvoda.

ICOM IP napredni radio sistemi

4 Februara, 2016|0 Comments

ICOM vam sa zadovoljstvom predstavlja novi bezlicencni IP napredni radio sistem koji koristi zajedničku Wi-Fi mrežnu infrastrukturu za komunikaciju. […]