PROCOM

/PROCOM
PROCOM2017-07-11T21:55:15+00:00

PROCOM A / S je jedan od vodećih dobavljača antena, filtera i kombinator sistema za bežičnu dvosmjernu radio komunikaciju profesionalnih korisnika.

Procom je dio Amphenol Corporation

Amphenol je jedan od najvećih proizvođača proizvoda za povezivanje u svijetu. Amphenol dizajnira, proizvodi i prodaje električne, elektronske i optičke konektore, koaksijalne i flat-ribbon kabele sisteme za povezivanje.

Primarno krajnje tržište za proizvode ove kompanije su komunikacije i tržište obrade informacija uključujući kablovsku televiziju, mobilne telefonije i prenos podataka kao i sisteme za obradu informacija, svemirska i vojna elektronika, automobilski, željeznički i drugi transporti i industrijske aplikacije.

Od kontrole kvalitete do završnih test procedura

Razvoj naših proizvoda odvija u vrhunskim profesionalnim R&D odjelima, gdje naši inženjeri su uvijek rade na razvoju novih inovativnih proizvoda u suradnji s našim klijentima.

Procom proizvode odlikuju veliki stepen ručno izrađenih komponenti i naš sistem za osiguranje kvaliteta u svim fazama proizvodnje od kontrole kvaliteta proizvoda koji ulaze do testnih procedura u našoj završnoj kontroli kvaliteta što osigurava visoku kvalitetu isporučenih proizvoda .

Procom objekti

Sredinom 2009. godine, Procom je investirao u nove i veće objekte u blizini Frederikssund. Tokom marta 2010. godine temeljita sanacija je završena i kompletna firma je prebačena u nove objekte.

Cilj prebacivanja je da se prošire kapaciteti uspostavljeni za razvoj i proizvodnju kao i stvaranje novih područja za posebne projekte. Za nekih 15 godina Procom se proširio na tri različite lokacije sjeverno od Kopenhagena i staviti kompletnu organizaciju pod jedan krov je san koji se osvaruje. Radujemo se što ćemo Vas uslužiti u jednom od naših novih objekata.

Pojedinačna rješenja

Februar 1st, 2016|0 Comments

Procom je fleksibilna i pažljiva firma. Takav način organizacije omogućuje da odmah prihvatamo korisnički definisane projekte. U saradnji sa partnerima Procom obezbjeđuje da korisnički definisana profesionalna rješenja budu visoke kvalitete i uz najkraći mogući rok [...]