VIDICODE

/VIDICODE
VIDICODE2017-07-11T21:55:16+00:00

Vidicode je zaštitni znak Ecosoft BV

Vidicode dizajnira, razvija i proizvodi sofisticirana komunikacijska rješenja, kao što su digitalni telefonski snimači, digitalni audio snimači, oprema za profesionalne sekretarice, mrežni faks serveri i diktafoni. Aktivan je već više od 30 godina u više od 35 zemalja.

Naša snaga leži sa našem posvećenom razvojnom tima i bliskoj saradnji sa našim distributerima i prodavcima. Budući da se firma pokreće kroz strast za funkcionalnu tehnologiju cilj nam je da kupcima ponudimo rješenja koja se lako implementiraju i održavaju.

Fleksibilnost je standardna praksa.

Potrebe klijenata nisu uvijek iste. Neki klijenti zahtijevaju posebne adaptacije postojećih proizvoda ili programa koje isporučujemo. U Vidicode programeri nastoje da ostvare ove želje po razumnim cijenama i uz kratke rokove isporuke. Ova fleksibilnost je nešto što nas istiće i stavlja naše distributere i prodavce u bolju poziciju da pruže najbolja rješenja.

Vidicode – inovativni proizvodi

Vidicode dizajnira, razvija i proizvodi sofisticirana komunikacijska rješenja, kao što su digitalni telefonski snimači, digitalni audio snimači, oprema za profesionalne sekretarice, mrežni faks serveri i diktafoni. […]